15 ting i ikke vidste om mig!

2016 Juli // Fashion hits

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 12.59.08

Fashion fashion fashion…

Det skal ikke være og er ingen – hemmelighed at der hvert år er nye ting der hitter! Nærmest hver halve år! Jeg har via blogs, veninder mm. fundet nogle vindere! Blondekjoler, wierd accesories, umbre og stilletter med sløjfer! Ja det er helt rigtigt. Vil du være med på moden er det noget lignende dette look du skal ud efter. Blondekjoler, ja det har stået på i nogen tid nu. Men før i tiden var de meget enkelte, jeg ELSKER de små detaljer der efterkommer. Så som et lille net på ryggen, måden blonderne ikke bliver skåret af ved brystet men følger kanten helt ned til kavalergangen som en lille hyggelig sti i en skov. Taljebestemt, helt klart et bonus. Ikke tæt hele vejen som i 2013, men fokus på talje. Talje talje talje! Wierd accesories. Tjek! De små tasker, bælter, smykker, selv sokker – skal have en tanke bag. Det er som om det er på mode, at have noget andre skal gætte meningen bag. Eller ikke? Såsom den tanke jeg har taget på billedet. Enkelt, sød, feminim. Men så kommer der et nuttet lille ansigt der egentlig ikke er særlig glad og som minder mig om den gang man havde tamagotchi i 5-6. klasse som man har glemt at fodre!

Umbre er helt klart et hit. Først var det de naturlige nuancer, så gik man for lidt tid siden over til pastel mode.. Nu hitter de naturlige varme OG kolde farver. Gerne blandet hvis man er frisk. Og nej krøllerne er ikke et tilfældigt catch, krøller = mode.
And finally Lé Shoes og den røde farve. Mh, rød er bare en glad farve syntes i ikke? Rød er faktisk mange ting. Blod, kærlighed, følelser, roser, glæde, gåpåmod, jeg kunne blive ved. Men for mig er rød helt klart “hold kæft jeg føler mig lækker”-farven! Dvs. i dette tilfælde gåpåmod, følelser og glæde! Men rød til et par sko, mh! Mums! Men sløjfen ved jeg nu ikke helt om jeg er med på. I get that it have to be cute, men får mig er sløjfer et no-go. NO-GO.

Ja… går man tilbage i 2010-14 stod den på helt glat hår, farvet øjenskygge og lipgloss. Jeg elsker, at iagttage måden det ændre sig på.

Håber i kunne lide indlægget, lad mig høre fra jer!

Love Julie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ting i ikke vidste om mig!